Speurhonden

telefoon: 0251 24 48 36

mobiel: 06 534 831 62

Sportspeuren

Sportspeuren is voor mensen die met hun hond willen speuren voor IPO, KNPV of VDH. Wij geven optimale begeleiding bij de opbouw van de training. Ook kunt u bij ons terecht met speurproblemen.

Het sportspeuren is een mooie discipline, maar helaas is het vaak een ondergeschoven kindje binnen sommige trainingsprogramma’s.
Voor het leerproces van de speurhond is het belangrijk dat de training binnen het sportspeuren een sluitend geheel is.
Wij kunnen u hierbij helpen door u met raad en daad bij te staan bij het aanleren van de oefeningen, de opbouw van de training en de begeleiding van u en uw hond.
We trainen zonder druk op de hond, zodat hij op een ontspannen manier kan werken, wat ten goede komt aan zijn prestaties binnen het programma van de IPO, KNPV of VDH.

• Individueel: lessen van een half uur ( € 30,- p.p.) of een uur (€ 55,- p.p.).
  • Datum en tijdstip worden in overleg afgesproken.
  • Groepscursus: 7 lessen van 1 uur (€ 140,- p.p.).
    Een nieuwe groep start zodra er voldoende aanmeldingen zijn.
  • Locatie: regio Heemskerk-Beverwijk

Zie ook: