Speurhonden

Instructie School

telefoon: 0251 24 48 36

mobiel: 06 534 831 62

Boek: Het echte praktijkspeuren

DIT BOEK IS UITVERKOCHT EN KAN NIET MEER WORDEN BESTELD

Honden hebben een fenomenaal reukvermogen. Praktijkspeuren maakt daar gebruik van en dankzij dit toonaangevende boek kunt u ook zelf met praktijkspeuren aan de slag!

Praktijkspeuren draait om de samenwerking tussen hond en mens. Het is een doeltreffende methode om personen op te sporen, wat het geschikt maakt voor de professional. Het feit dat het daarnaast een leuke, uitdagende bezigheid is voor baas en hond maakt het ook toegankelijk voor de recreant. Praktijkspeuren is een activiteit die voor alle honden geschikt is. Leeftijd maakt niet uit: vanaf 8 weken kan een pup al spelenderwijs beginnen met praktijkspeuren, en oude honden kunnen er eveneens mee uit de voeten. Ook maakt het niet of een hond een reu is of een teef, of dat het een rashond is of niet.

20 jaar nadat Cor Oldenburg het in Nederland heeft geïntroduceerd, is hét handboek over praktijkspeuren eindelijk verschenen: "Het echte praktijkspeuren: voor de professional en recreant."
Op deskundige wijze vertellen Cor en zijn zoon Cor Oldenburg jr. over de principes van het praktijkspeuren: van de theoretische achtergronden en de opbouw van de training, tot praktische handelingen en eventuele problemen.
Zo dient dit boek als uniek naslagwerk, hulpmiddel en begeleiding, zodat iedereen met zijn of haar huishond of werkhond ook zelfstandig aan de slag kan met praktijkspeuren!Zie ook:
• Training Pratijkspeuren
Workshops

© copyright Speurhonden Instructie School
Disclaimer
Top